Archief
Afdichting vlakke voetbuis
Hallo

Ik heb 19 vlakke voetbuizen overgenomen van een instelling naast ons en wil deze gaan gebruiken voor waterberging. Nu is het zo er zitten geen rubberen afdichting in. Zijn deze los te bestellen of zijn er alternatieven. Mof maat 1430mm en spie 1390 mm. wanddikte 170 mm inwendige diameter 1250 mm. Graag advies. Weet ook niet wie leverancier is.
lees verder >> 0 Reacties


Betonnen prefab kelder
Goedemiddag John,
Wij willen graag onder onze nieuw te bouwen huis een kelder nu zie ik Martens beton niet in deze zoekmachine mbt prefab kelders. Mijn vraag is kunt u ook prefab kelders naadloos gestort tegen concurrerende prijs levert ?
Graag licht ik mijn vraag in een persoonlijk gesprek met u toe.

Met vriendelijke groet,
Medard van Ruijven
lees verder >> 0 Reacties


Keerwand
Goede dag.

Wij hebben een kavel gekocht met hoogte verschil met de buren nu willen wij deze oplossen door L keerwanden te zetten.

Over een lengte van 55M en 80 cm hoog
lees verder >> 0 Reacties


UV-doorlatend of niet?
Beste John,

bij de bouwmarkt kocht ik plaatjes polycarbonaat van Martens, 3 mm dik, artikelnummer 303667. Op een sticker staat een onduidelijk symbool dat suggereert dat de plaat UV-doorlatend is. Op de website vind ik alleen iets over UV-bestendigheid, maar niets over doorlatendheid. Hopelijk kun je daar wat meer over zeggen. Alvast bedankt.

lees verder >> 0 Reacties


Betonnen rioolbuis
Beste John ik ben opzoek naar een betonnen rioolbuis met een doorsnede van ongeveer 1,50 m en een lengte van 3,50 m hebben jullie deze en wat kost deze
Met vriendelijke gr ,
Alex Pooters
lees verder >> 0 Reacties


afdichtprofel 177/51
Waar zijn deze te verkrijgen?
lees verder >> 0 Reacties


Levering van polycarbonaat click
Leveren jullie de polycarbonaat click platen ook in fr..? Of hebben jullie een vestiging of partner in fr waar ik ze dan zou kunnen bestellen.
lees verder >> 0 Reacties


Horizontaal of verticaal leggen

Hoi John,

Ik wil deze platen ook kopen maar moeten de naden haaks op de afwatering liggen of kan je de naden ook van hoog naar laag leggen want dan heb je zo wie zo minder last van kans op lekkage als de afschot is tussen de 5 en 10%.


lees verder >> 0 Reacties


Aansluiting riolering
Ik wil een opzet t-Stuk toepassen op mijn bestaande PVC 80mm riolering. Het t-stuk dient 50mm te zijn.


Kunt u me aangeven waar ik die kan aanschaffen?


Ik woon in Dongen en zie eea niet in de bouwmarkten


Mvrgr


lees verder >> 0 Reacties


betonnen rioolpijp voor speeltunnel
Beste John,

Wij (de ouders van de kinderen op de Vrije School De Strijene in Oosterhout) zijn bezig met een project om een aantal spel elementen voor op het schoolplein te ontwikkelen.

Nu zijn we erg nieuwsgierig wat het zou kosten om een aantal (zeg 2 x 2 ronde betonnen pijnen (diameter 100 cm)) aan te schaffen voor het plein.

Zoals u wellicht zult begrijpen wordt het werk gedaan door vrijwilligers en welwillende professionals en worden de aankopen gefinancierd uit donaties.

Wij horen graag van u wat u voor prijzen hanteert en wat we zouden moeten betalen


lees verder >> 0 Reacties


Hoekstukken minigoot
Voor mijn tuinhuisje wil ik minidakgoot bruin 65mm gaan gebruiken. Volgens mijn leverancier zijn er alleen hoekstukken 90gr verkrijgbaar, dit terwijl ik hoekstukken 135gr nodig heb.

Kunt u mij vertellen of u een oplossing voor mij heeft?
lees verder >> 0 Reacties


Patform 20ft zeecontainer
Geachte heer/mevrouw,

Wij zijn bezig met het kijken of een 20fr zeecontainer dienst kan doen als schuur voor een tuin in oosterhout.

Buitenmaten
Lengte 6058 mm
Breedte 2438 mm
Hoogte 2591 mm

Leeg gewicht ongeveer 3000KG.

Ik wil deze op een plateau plaatsen waardoor de hoogte op ongeveer 2800 mm uitkomt.

Wat raad U aan, zijn er beton platen die hiervoor mogelijk zijn, bv de agriplaten? In welke diktes en wat zijn de kosten dan ongeveer?

Of heeft U andere ideeën die mogelijk eenvoudiger en voordeliger zijn? Een plateau door jullie laten storten?

Met vriendelijke groet,
Arjan
lees verder >> 0 Reacties


Voetbalkooi
Goedemorgen,
Ik ben op zoek naar waterdoorlatende prefab vloerplaten  om een voetbalkooi op te plaatsen. Het speelveld is 6 x 10 meter. Ik hoor graag van u welke er mogelijkheden zijn.

Met vriendelijke groet,

Gerrit Garcia del Rio
  

lees verder >> 0 Reacties


Dampdoorlatende folie
Goedemorgen, jullie hebben het over dat de bedrukte kant van het folie naar boven moet liggen. Klopt het dat de donkere blauwe strepen de bedrukking is?? In de bouwmarkt dachten n zecdat die kant onderop moest.

Gr Nick
lees verder >> 0 Reacties


PVC T-stuk 80mm 90° bruin
L.s.,
Ik ben enige tijd op ziek naar een t-stuk 80mm in de kleur bruin maar helaas kan ik het bij bouwmarkten niet vinden. De onderkant van dit T-stuk moet ingeschoven en gelijmd worden.
Kunt u mij informeren waar ik dit produkt kan kopen ?

Mvg,
Iwan Madsoleh
lees verder >> 0 Reacties


Pvc golfplaat 32/9 helder
Ik heb een aantal golfplaten nodig, type Martens 32/9 helder. De maximale maat die ik tegenkom is bij de Praxis 66 x 244. Kan ik deze platen ook in grotere maten bestellen? Dit om het aantal overlappingen te beperken.
lees verder >> 0 Reacties


polycarbonaat verbindings profielen
polycarbonaat verbindings profielen

Ik heb al ongeveer 20jr  een groot polycarbonaat afdak.   Aluminium profielen met er ingeschoven een wit plastic afdek profiel. De aluminium profielen slijten niet maar de plastic afdek profiel is verteerd en laat water door. Aangezien ze erin worden geschoven zijn ze makkelijk te vervangen echter bij de gamma kon ik ze niet los verkrijgen. Zijn deze profielen bij u te bestellen? ik zou er enorm door geholpen zijn  Groeten erik duvekot

lees verder >> 0 Reacties


S-lon mini dakgoot 65 mm
Voor mijn vijfhoekig tuinhuisje wil ik bovenstaande minidakgoot 65mm gaan gebruiken. Volgens mijn leverancier zijn er alleen hoekstukken 90gr verkrijgbaar, dit terwijl ik hoekstukken 135gr nodig heb. Kunt u mij vertellen of u een oplossing voor mij heeft?

Met vriendelijke groet,
Peter Brauns


lees verder >> 0 Reacties


Polycarbonaat en profiel
Ik heb polycarbonaat 6 mm gekocht voor op mijn konijnenren. Gevraagd ik de bouwmarkt hie ik de profielen moet bevestigen. Kluswijzer van Martens erbij maar ik.kom er nig niet uit. Ik heb 2 randprofielen en en koppelprofiel gekocht. Bij stap 4 plaatje met de hamer loop ik vast. Daar wordt gesproken over kliklijsten. Bij bouwmarkt staan wel kliklijsten  bij de andere Martens profielen maar ik heb geen idee of dit de lijsten zijn en zoja hoe deze bevestigd worden
lees verder >> 0 Reacties


Afdichtingstape
Graag hoor ik merk en leverancier van de waterdichte afdichtingstape te gebruiken voor de aansluiting van een golfplatendakje op de muur.
En, als alternatief: waar kan je plaklood kopen?
Dank.
lees verder >> 0 Reacties


Prefab betonput
hebben jullie eventueel B-keus betonputten van maat 2000 x 2000 x 1500
met bovenaansluiting voor waterafvoer ?
kunt u mij daar evt een prijs voor geven ?
lees verder >> 2 Reacties


Kraalgoot eindstop 125 mm li en re
Waarom kan ik nergens in de nederlandse bouwzaken deze eindstoppen kopen cq bestellen heb 1 lingse en 1 rechtse nodig 125 mm kraalgootstop.

in belgie vind ik ze nog wel is het alleen lings zie pagina.

https://www.gamma.be/nl/assortiment/martens-eindstuk-dakgoot-links-grijs-125-mm/p/B392556

M.Vr.Gr Henri van Gerwen.
lees verder >> 0 Reacties


Afsluitdop(kap) kopen
Waar in Rotterdam e.o. kan ik een pvc afsluitdop(kap) 200 mm ter plaatse kopen.
lees verder >> 0 Reacties


Aansluiten/afdichten pvc golfplaten
Mijn afdak van PVC golfplaten 177/51, sluit aan, aan de achtergevel van het huis. De aansluiting van het oude afdak was met kit (heel lelijk) waterdicht gemaakt. Ik wil dit bij het nieuwe afdak eigenlijk mooier doen. Wat beveelt u aan ? Lood of plaktape ? Blijft de plaktape wel goed zitten ? En is de loodrand wel goed aan de muur aan te sluiten ?
lees verder >> 0 Reacties


Witte profielen 10 mm polycarbonaat
We hebben bij praxis de 105x200 m polycarbonaatplaten aangeschaft incl de verbindingsstukken tussen de platen en de eindprofielen. Deze zijn ook doorzichtig. Zijn die niet ook ergens in het wit te verkrijgen voor de 10 mm plaat? Voor de 16mm zie ik ze wel. Ik vind dat net wat mooier staan. Tevens ook op zoek naar de tape voor 10 mm om platen boven en onder af te dichten tegen water of schimmels en de vraag of deze tape echt gebruikt moet worden ik zag dat het een zilverkleurige tape is wat natuurlijk echt niet mooi is met doorzichtige koppelstukken en eindprofielen. Dus is die tape er  in transparant of wit? En waar is het te koop?

Alvast bedankt!!
Mvg Linda
lees verder >> 0 Reacties


Mastgoot 100 mm
Ik was bij Hornbach in Groningen voor mastgoot 100 mm in kleur antraciet. Nu wilde ik daar ook hoekstukken bij van 90gr maar men vertelde mij dat deze er niet waren in kleur antraciet. Klopt dit of weet u misschien wie dit wel verkoopt.
lees verder >> 1 Reacties


Damwandplaat 70/16 helder 92,8 x ..
Heeft u deze plaat ook in de afmeting 92,8 X 380 of 400
lees verder >> 0 Reacties


Belastbaarheid plaat
Goedendag, 
Voor overkapping van fietsstalling overwegen wij uw polycarbonaat platen. Deels moeten de platen gemonteerd worden tussen twee muren waar wij na montage nog moeilijk bij zullen kunnen. Is het mogelijk om een goot schoon te maken via het dak zelf. Ofwel, kan je boven op de platen zitten?


lees verder >> 0 Reacties


Hoekstuk 135 graden mastgoot 100mm
Vraag: Ik heb een tuinhuis/blokhut met 5 hoekig dak. Aan 1 zijde zit er in de bestaande situatie geen goot. Hiervoor heb ik 2 hoekstukken nodig van 135 graden voor mastgoot 100 mm Martens grijs. Is deze ergens leverbaar, want ik kom ze niet tegen in bouwmarkt en op internet in de juiste maat en kleur.
lees verder >> 0 Reacties


Polycarbonaat platen
Zijn er ook grotere polycarbonaat platen te krijgen

Ik zoek 2 platen van 105 X 235 lang

En 6 mm dik


lees verder >> 0 Reacties


Groen in de platen
Geleverd en in folie ongepakt. In afwachting van beter weer hebben ze buiten gelegen. Vandaag mooi weer dus aan de slag.

Nu blijkt dat de folie dus niet afdichr. Met gevolg groen water al in de platen... kunnen we dit uitspoelen droogt het vanzelf?

Ga ik voor een helder dak. Zijn ze dag 1 al groen. Ben er niet blij mee
lees verder >> 0 Reacties


Bakgoot verbindingsstuk
Het Martens Bakgoot 125 mm, verbindingsstuk grijs Art. 7906371 lekt nogal.

Hoe los ik dit op?
U raadt lijmen met pvc-lijm af. Hoe krijg ik ´m dicht?

Graag uw reactie.
lees verder >> 0 Reacties


Dampdoorlatende folie
Goedenavond,

Is het van belang welke kant de van Dampdoorlatende folie (blauw) naar buiten toe komt?

Ik kan op de verpakking niets vinden, maar betekend dat ook dat het niets uitmaakt?

Alvast hartelijk bedankt voor de reactie.

Groet,
Johan
lees verder >> 0 Reacties


Lekkage Martens Easyclick Daksystee
Ik heb sinds 2 maanden een Martens Easyclick Daksysteem. Een van de panelen loopt vol met water. Dit is bij alle goten. Ook lekte dit paneel bij de aansluiting bij de ander panelen. Ik kan een foto van de lekkage sturen.lees verder >> 1 Reacties


Golfplaten vervormen in de zon
Ik wil graag weten het verschil tussen PET en Polyester 76/18 golfplaten, welke kunnen tegen de zon ?

Vorig jaar heb ik nieuwe golfplaten op het dakje gelegd en na een paar maanden leek het wel of ze aan het smelten waren.

Er kwamen diepe deuken en bulten op van zo`n 5 cm.

Nu moet ik ze weer vervangen dus welke moet ik nemen, en zit er op de vorige nog garantie.

Geert


lees verder >> 0 Reacties


PVC Hulpstukken
hebben jullie een T schuifmof 45 graden 80 mm in de collectie en zo ja waar kan ik de kopen
lees verder >> 0 Reacties


Goot einduitloop licht parel grijs
We willen een goot aanbrengen in de kleur licht parel grijs of wit maar waarom zijn er in deze kleuren geen bakgoot eindloop aanwezig. Nu kunnen we er geen geheel van makenlees verder >> 0 Reacties


Rand-, muur- en eindprofielen.
Kan alleen het randprofiel vinden (art.56187) Waar vind ik de andere info?
lees verder >> 0 Reacties


Easy click panelen
Hallo John....
Bestaat er voor deze platen een koppel paneel.
Nu heb je een lengte van 300 cm, benodigd 1.70 cm over 130 cm.
kan ik de 130 cm met een "koppelplaat"
een lengte maken van 170 cm.
net als bij de pvc buizen .
zou zeer handig zijn....
Graag uw reactie.
Alvast bedankt voor uw reactie
lees verder >> 0 Reacties


Golfplaten
Ik wil golfplaten vervangen. Ik zoek 32/9 met een lengte van min.2750mm. PVC helder maar ik vind deze lengte nergens. Kunnen jullie deze leveren?
lees verder >> 0 Reacties


Leuk voor kids
Hoi John,

Ik heb twee kinderen van 7 en 10, en ze vinden het te gek om huisjes en andere dingen te bouwen met pvc buizen (40mm) en hulpstukken. Nu zou ik graag een projectje willen starten waarbij ik met een paar andere designers leuke ikea-achtige plannetjes maak.
Om dat te kunnen doen zou ik graag een volledig assortiment 40mm willen bemachtigen. Dan kan ik youtube filmpjes maken waarbij we kids leren hoe ze constructies kunnen maken.
Is dat iets waar jullie vanuit een communicatie / advertising standpunt iets mee willen doen?

veel groeten,

Michael Thuylees verder >> 0 Reacties


Fabriekbezoek
Beste John,

Ik hoef niet te beginnen met geachte heer begrijp ik van je schoonvader.
Het was een leuke interessante dag vrijdag, een prima ontvangst.met koffie en ook nog een worstenbroodje erbij. De inleiding en rondleiding was ook heel leerzaam. Waar ik vooral met bewondering naar heb gekeken was de betonnen buizen toen de bekisting naar boven ging en de beton niet inzakte,

Kees heeft uitgelegd hoe dat in zijn werk ging. Tussen door nog een lekkere lunch en tot besluit nog een drankje gingen we om 15.00 naar huis en waren we voor de files op Walcheren.

Bedankt voor de mooie dag.
Groeten Kees Janse lid van het Westkappels Koorlees verder >> 0 Reacties


Verkleuren van hemelwaterafvoer
Hallo John,

Mijn vraag is de volgende, hoe kan het dat de regenpijp zo erg verkleurt dat donkergroen nu lichtgroen is? Ik vind dat erg snel voor een pijp die nu het derde gebruiksjaar in gaat, hoe kan dit en is dat normaal?

Vriendelijke groet,
Ronald Tolhuisen
lees verder >> 0 Reacties


Afdichting voor Bitumen golfplaat
Hallo John,

Ik heb de Bitumen golfplaten gekocht van Martens. Nu las ik in de kluswijzer: "Voor ieder golftype is een passend afdichtingsprofiel verkrijgbaar"

Waar kan ik de afdichtingsprofielen, Golftype 94/35, voor de Bitumen golfplaat kopen ?

Met vriendelijke groeten,
Dirk van Velzen
lees verder >> 2 Reacties


PVC buis
Hoi John,

Voor een spel voor de Zeskamp in Ulvenhout zijn we op zoek naar een stuk PVC buis met doorsnede 900 mm en een lengte van 1500 mm.

Zou je ons daar misschien aan kunnen helpen of heb je een idee hoe we daaraan kunnen komen ?
lees verder >> 0 Reacties


Diameter gootdoorvoer
Hoe groot moet ik het gat boren bij Martens bakgoot uitloop wartel 125mm
lees verder >> 0 Reacties


Welke tape gebruiken?
Goedeorgen,
Onlangs heb ik de Martens Easyclick panelen gekocht, met afsluitprofielen en tape. mijn vraag is:
Voor de bovenkant gebruik ik de gesloten tape, voor de onderkant de open tape (voor de afvoer). Maar welke tape gebruik ik voor de zijkanten? De zijkanten dicht ik overigens af met het afsluitprofiel.
Ik hoor graag van u.

lees verder >> 0 Reacties


Afsluitprofiel
Goedemorgen,

Gisteren heb ik voor het realiseren van een overkapping de Martens dakplaten gekocht, inclusief afsluitprofielen.
Nu las ik dat ik deze afsluitprofielen zowel voor de voor, - achter, - als zijkanten kan gebruiken.
Kunt u mij vertellen hoe ik dat doe? Aan de zijkanten van de platen zit immers een soort overlap om een volgende plaat op te bevestigen, daar past het afsluitprofiel niet goed op volgens mij...
Ik hoor graag van u.

lees verder >> 0 Reacties


Weerbestendigheid golfplaten
L.S.
Ik heb ca 1,5 jaar geleden een onderkomen gemaakt voor mijn kleinzoon, afgedekt met golfplaten 32/9. Enkele weken geleden werd Gouda getroffen door een fikse hagelbui met stenen van ca 10mm.
Daar waren de platen, zelfs op plaatsen met overlappene golven niet tegen bestand.
Vandaag had ik tijd om ze te vervangen en zag op de sticker van de nieuwgekochte platen staan dat ze weerbestendig zijn en dat er 5 jaar garantie op zit. Geldt dit ook voor hagelschade?
Overigens viel mee op dat de nylon(?) dopjes onder de spijkers voor een groot deel verteerd waren, dat wil zeggen enkele waren gewoon verdwenen, een aantal miste een stuk of ze braken bij de minste aanraking. Ook op een plaats waar ik langer geleden een dakje heb gemaakt, heb ik gezien dat er dopjes verdwenen of kapot waren. Ik neem aan dat dat niet de bedoeling is.

lees verder >> 0 Reacties


Riolering: inlaat in gres buis
Ik heb een zo eenvoudig mogelijk aan te brengen hulpstuk nodig voor aansluiting aan bestaande gresbuis, diameter buitenwerks ca 160 mm,  ca 1 meter onder de grond. Deze buis moet onderbroken worden om nieuwe pvc op aan te sluiten.

Met dank voor info. Mvrgr.


lees verder >> 2 Reacties


Polycarbonaat platen
Bij de bouwmarkten kan ik de platen niet zien kan ik wel bij jullie komen kijken.
lees verder >> 1 Reacties


Easyclick daksysteem
Goede dag heer martens,

Ik wil jullie daksysteem aanschaffen maar is dat alleen maar in een bouwmarkt te koop of kan ik dat ook rechtstreeks bij jullie bestellen kopen.

Vriendelijk groeten
Teun van Noord


lees verder >> 0 Reacties


Kunstgras
Ik heb bij jullie een stuk kunstgras gekocht en nu blijkt bij leggen, dat één van de twee stukken die is aangeschaft (2 bij 3 mtr) scheef van de rol is gesneden.

Bij de aanleg van de tuin is rekening gehouden met de maximale maat van de stukken gras, nu past dit dus niet. Ik kan mij niet voorstellen dat een bedrijf als Martens hier niets in kunnen betekenen. Graag uw reactie. Met vriendelijke groet,

Raymond Goede
lees verder >> 0 Reacties


Click platen
Hallo,

Ik heb bij de gamma de platen  gehaald van jullie merk het gaat om die platen met het click systeem.

Nu heb ik alles op een houten systeem gemaakt. Maar nu zie ik dat in dat er overal water in gaat zitten en overal gaat lekken.

Kan jij misschien vertellen wat ik nu verkeerd heb gedaan?

Graag hoor ik van jullie
lees verder >> 0 Reacties


Openen regen afvoerrooster
Ik krijg het regen afvoerrooster dat in mijn terras is geplaatst niet open. Het terras is opnieuw betegeld, dus er is zand in het rooster gekomen. Ik wil dat zand eruit halen. Nu krijg ik met geen mogelijkheid het rooster uit de bak geligd. Het nummer dat op het rooster staat is EN1433A15.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

M. van Gelder
lees verder >> 1 Reacties


Grote buizen
Graag verneem ik of u rioleringsbuizen hebt van beton met een interne diameter groter dan 2 meter en een lengte van meer dan 3 meter?

Als ook wat deze kosten.


lees verder >> 0 Reacties


Kopschot PVC 125mm
Ik zoek een kopschot 125 mm Links.
Bij diverse bouwmaterialen bedrijven in Eindhoven kan ik dit niet vinden.
Kan ik dit onderdeel via webwinkel bestellen ?


lees verder >> 0 Reacties


Wat is bovenzijde pvc golfplaat
Ik heb 32/9 pvc golfplaten. Is nu de ruwe of gladde kant de bovenzijde ?
lees verder >> 2 Reacties


Martens-Stickers op PVC
Waarom in Godsnaam zulke klantonvriendelijke grote Martens stickers op PVC platen.

Langer bezig geweest met stickers te verwijderen dan het dakje te maken...
Grrrr, superirritant en bovendien nu platen met doffe plekken.
Kut! 
lees verder >> 0 Reacties


Fout gelegde platen
Goeie morgen,

Ik heb de golfplaten verkeerd overlapt kan ik dat ongedaan maken? en een rij los maken zo ja hoe kan ik dat het beste doen ? Het zijn pvc platen graag advies bvd 

Mvg Willem van de Graaf

lees verder >> 0 Reacties


Easy click
Hoe bevestig ik de zijkanten op de leggers ?

lees verder >> 0 Reacties


Pet platen helder
Hoe verwijder ik de stickers van deze platen. Lijm is erg goed stickers zijn vrijwel niet te verwijderen
lees verder >> 0 Reacties


Info easyclickplaten
Ik wil dus de Easyclickplaten op een Pergola van 3 X 3 MTR leggen Hieronder een Link naar een foto
http://www.promobutler.be/nl/winkels/leen-bakker/pergola-met-schuifdak-1234161
Langs de leggers liggen houten balkjes voor bevestigen platen aan een kant heb ik de poten verhoogt met een tegel en de hoogte loopt af van 229 CM naar 222 CM dus een afschot van 7 CM die ik maximaal kan verhogen tot 10 CM de vraag is of dit voldoende is.
Ook de vraag waarom de lip bij de eerst moet worden afgezaagd de zijkant wil ik afwerken met een hoekprofiel dus als ik over de gehele lengte een lat leg onder de lip moet dit toch geen bezwaar zijn .
Het zelfde met de bovenzijde deze wil ik met Siliconenkit (welke is de beste) en ook deze kant word met een Hoekprofiel afgewerkt alleen de onderzijde wil ik een daarvoor bestemde U profiel en vochttape gebruiken de vraag dus of dit dichtkitten mag
Om uit te kunnen reken wat ik nodig heb aan materiaal nog de vraag of u de precieze maten van de platen kan geven de breedte van de plaat breedte en hoogte zijlip want over deze kan ik op uw site niks terugvindenlees verder >> 0 Reacties


Pvc buis 40mm zetten

Beste John,

Voor de afvoer-afschot, heb ik een klein "verzet" nodig. ca. 1 cm over een lengte van ca. 1,5 mtr. nu de vraag, kan ik dit realiseren door de pvc-buis iets te verwarmen en dan te zetten ?

Uw reactie met belangstelling tegemoet ziende, bij voorbaat dank

a. de Jong, Ridderkerklees verder >> 0 Reacties


Policarbonaat Klickpaneel
Bij de karwei in Valkenswaard zag ik klikpanelen van Martens alleen waren dit maar 10mm dik de vraag of er dikkere klik panelen zijn (16 MM) waar die in de buurt van Waalre nog meer te koop of te bestellen zijn en of u mij er een prijslijst van kan opsturen


lees verder >> 1 Reacties


Lekkende lijmverbinding
Boven het plafond in de keuken is een verbinding van pijp en bocht gaan lekken. Hoe kan ik dit het beste dichtmaken. Ik kan helaas niets om de verbinding heen wikkelen. Ik heb al Bison polymax geprobeerd, maar dat hield niet. Bij navraag gaf Bison aan geen product hiervoor te hebben.


lees verder >> 0 Reacties


Dampremmende folie rood
Beste,

We gaan een schuin dak isoleren en hebben hiervoor 10cm polystyreen platen en dampremmende folie rood.
Moet ik de folie 2cm vrij van het dak hangend plaatsen en vervolgens de isolatie en daarna de gipsplaten? (dit werd ons aangeraden) En welke kant moet naar de koude kant toe? er staan geen emblemen op en ik kan alleen verschil voelen met een ruwe en een gladde zijde.

Met vriendelijke groet,
Peter 


lees verder >> 0 Reacties


PVC buis 125mm
Hallo John,

Ik zou graag willen weten wat een pvc buis 125mm SN8 van 5meter kost en wat de buisdikte is , is dit 3,2mm?

Verder zou ik willen weten wat 45 graden bochten mof mof kosten 110mm en 125 mm.
mvg Hendriklees verder >> 0 Reacties


L-keerwand
wij zijn op zoek naar L-keerwand voor mestput heeft u die

mvg mevr de nijs
lees verder >> 0 Reacties


Hard PVC schijven
Is het mogelijk om hard PVC schijven te persen ?
Schijfdiameter 100 mm of 110 mm met een dikte van 10 mm. Dit om een dikke afdekkap van 110 mm te kunnen gebruiken.
Een afdekkap met een "kopdikte" van 10 mm is dit te maken ?
Moet namelijk een wartel op de deksel waterdicht bevestigen.

Wat gaat het kosten bij losse schijven (indien mogelijk) en wat bij een dikke afdekkap?

Gaarne een antwoord om mijn probleem oplosbaar te maken.
M.v.g. Paul Vermeulen.lees verder >> 0 Reacties


Overkapping
Hoi,

Ik wil graag een overkapping aan mijn huis maken. De gevel is 4.50 meter breed, en ik wil overkapping van 3.60 meter diep. Het liefst zou ik een aantal balken parallel aan de gevel laten lopen, zonder dwarsbalken daartussen.

Kunt u mij zeggen of dat mogelijk is, welke balkmaat ik dan moet gebruiken, en hoever deze uit elkaar moeten komen te liggen.bij voorbaat dank,
Leon
lees verder >> 0 Reacties


Schoolplein meubilair
Voor een school in Made ben ik op zoek naar betonnen elementen die dienst kunnen doen als speelplaatsmeubilair/banken. Met een team van kunstenaars willen wij die banken een geheel eigen gezicht geven, met alle leerlingen wordt hieraan gewerkt. Wat ik nu zoek is een zitelement van beton om als basis voor een kunstwerk te kunnen dienen.


lees verder >> 2 Reacties


Verlijmen / lassen
Ik wil de afdekdop voor PVC buis diameter 110 mm dikker wil maken door er een ronde schijf PVC van 10 mm dik tegen aan te bevestigen.
Het geheel komt Langdurig in water te liggen en er mag geen water door de verbinding van de twee onderdelen doordringen.

Is lassen mogelijk of gaat het ook met verlijmen maar welke lijm moet ik dan gebruiken? Huidige ervaring is nog niet zo goed met hard pvc lijm, druk pvc lijm. Misschien met polymax.

Gaarne een antwoord op de gestelde vragen.


Mvg Paul Vermeulen
lees verder >> 0 Reacties


Waar is easy click te koop
Hallo,

Kan je mij misschien aangeven waar je de easy click kan kopen. Ik heb bij de gamma geweest en daar hadden jullie een parket van 4 stuks en ineens zijn die niet meer te bestellen. 

Graag hoor ik van jullie.
Mark


lees verder >> 2 Reacties


Familie-info
Dag beste lezer/es,

Bestaat er zoiets als een jubileumboek met daarin de geschiedenis van de onderneming en vooral ondernemers/oprichters van Martens beton Oosterhout.

Vriendelijke groeten,
Carlo Bredt
lees verder >> 0 Reacties


Pvc dakgoot
Ik heb 2 mastgooten van 100 mm van elk circa 3,80 m met elkaar verbonden via een verbindingstuk. Door de werking van het pvc ontstaat lekkage bij het verbindingsstuk.

Is het een idee om ter hoogte van het verbindingsstuk de de beide goten vast te zetten in de gootbeugels met bijv een inkeping zodat de werking rond het verbindingsstuk geminimaliseerd wordt ? De overige goot beugels laat ik dan los zodat daar de werking kan plaats vinden.lees verder >> 0 Reacties


Retailer address
Could you please provide me with a retailer addresse in Hamburg, Germany, where I can buy your articles? I am especiallay interested in one piece of the article no.53750 -80MM BOCHT HWA BR 1XLM 87.
Thanks for your help.
Kind regards,
Petra Grothe

lees verder >> 2 Reacties


Easyclick
Hallo John,
Op jullie site kan ik nergens een instructiefilmpje vinden over de verwerking van het easyclick dak systeem.En ook geen documentatie.
waar kan ik dat vinden.

Groet Erik


lees verder >> 0 Reacties


Gootbeugel
Hallo,
Ik ben op zpek naar een verkooppunt in Oosterhout (NB) of in de buurt van pvc gootbeugels, diam. ca. 120 mm, met aan de buitenzijde een ronde inklemming (diam. 14 mm) en aan de bevestigingszijde een haakinklemming.


lees verder >> 0 Reacties


Verkooppunten
Waar kan ik 1ac hulpstuk lijmverbinding pvc eindkap-kap 160 mm kopen ?
lees verder >> 1 Reacties


Verbindingsstuk bakgoot
Hoi John,

Is het verbindingsstuk 53794 morgen (zaterdag) ergens in Oosterhout te koop?


lees verder >> 2 Reacties


2xverbindingstuk; lichtgrijs of wit
Hallo John,

Ik heb 2x verbindingstuk ( lichtgrijs of wit) nodig voor hemelafvoer pijp met diameter 8,0 cm.
Volgens mij is de EAN: 8711422077137 artikel code: 56294.00 de juiste. Hoe en waar kan ik deze bestellen?

dank & groet
Leen Rebellees verder >> 2 Reacties


Opdruk regenpijp
Hoe kan ik de opdruk, die op de pvc-regenpijpen (100 mm) staat, verwijderen?
lees verder >> 0 Reacties


40 mm afvoerbeluchter
Hallo,

ik heb een beluchter in de afvoer in mijn keukenkastje geplaatst. Voor alle zekerheid niet direct bij de spoelbak, in verband met zeepsop, maar in een aparte pijp, op 45 cm boven de ondersteafvoer buis. Evengoed vult deze buis zich helemaal met sop en dat komt door de beluchter naar buiten. Ik heb de beluchter bekeken en het verbaast mij niets dat dit gebeurt; het rubberen schijfje gaat gewoon drijven op het sop. Kan dit ding theoretisch wel werken?

Met vriendelijke groet,
Arie Lodder.
lees verder >> 0 Reacties


Zand / vuilvanger

Hi John,

Kun je mij adviseren over het volgende:

In onze tuin gaan we een aantal afvoerpunten voor hemelwater plaatsen bestaande uit een aantal lijngoten.

Graag wil ik een mogelijkheid hebben om op een punt tussen de afvoer onder het huis en de afvoeren van de tuin eenvoudig de afvoer te ‘inspecteren’ bijvoorbeeld bij verstoppingen etc. Is dit ‘inspectiegat’ eventueel te combineren met een los te plaatsen zandvanger? De afvoerbuizen komen ongeveer op 30 tot 50 cm onder staatniveau te liggen.

Los van bovenstaand, is het bij een lijngoot nodig om een zandvanger te plaatsen of is alleen een bladvanger voldoende om verstoppingen te voorkomen.

Alvast bedankt voor je reactie

Jeroenlees verder >> 1 Reacties


Klusadvies bitumen golfplaten
Kan ik bitumen golfplaten bevestigen over bestaande dakshingles (opschrotendak) van mijn tuinhuisje,afmeting van dak is aan beide zijde breed 4.75 m. bij 2.75 meter, of treed er dan condensvorming op en wat is dan u advies
lees verder >> 0 Reacties


Hoe lijm/kit ik de gootdrain
Beste John

Hoe lijm / kit en waarmee, ik de gootdrain aan elkaar en de eindstukken en uitloop stukken aan de gootdrain vast?lees verder >> 3 Reacties


UV bestendigheid
Goedemorgen John,
In hoeverre is slagvaste elektra buis UV bestendig?
Met andere woorden, in hoeverre is het geschikt voor buitengebruik.

Hartelijk bedankt en
mvg,
Janlees verder >> 0 Reacties


Bitumenplaten
Beste John

Ik heb 8 Bitumenplaten gekocht. Nu dat het veel regen zijn er alleen maar druppels onder de platen. Ze zeggen dat het aan de helling ligt. Hoe kan dat? Ik vraag me af als het gaat sneeuwen en de sneeuw op de platen ligt, als het ook gaat lekken
gr
colin


lees verder >> 0 Reacties


Cementresten verwijderaar
Hoi John,

Sinds jaar en dag worstelen diverse bedrijven in verschillende echelons en marksegmenten met het verwijderen van cementresten op apparatuur, gereedschappen, machines en mallen ( betonindustrie ) etc.

De praktijk leert , dat het verwijderen vaak wordt gedaan met zoutzuur ( acid ) houdende producten, die veelal de diverse oppervlaktes aantasten en als chemisch afval dienen te worden afgevoerd, wat aanzienlijke kosten met zich meebrengt.

IPP Ltd / UK heeft gedurende een aantal jaren een product ontwikkeld genaamd DUZZ, dat milieuvriendelijk , biologisch afbreekbaar is en geen schadelijke stoffen bevat en zelfs de hardnekkige cementresten verwijderd van diverse materialen.

Verder heeft het product als voordeel, dat het te behandelen oppervlak niet wordt aantast.

Het werkt snel en efficiënt op b.v. alle metalen, plastics, stenen, glas en cementhoudende producten, mallen in de betonindustrie en andere bouwmaterialen.

DUZZ wordt inmiddels succesvol toegepast in Nederland. Voor meer info verwijzen wij U naar onze site www.duzzeurope.com.

Zou U dit eens met uw techn mensen willen bespreken ? Monsters stellen wij gaarne ter beschikking.

Met vriendelijke groeten,

Duzz Europe/ IPP,
Reind Zonderman,
Assen


lees verder >> 1 Reacties


Polymeerbeton

Kunnen jullie polymeerbetonnen baken leveren in de maten 150 x 150 x 40 cmen 100 x 75 x 40. Gaat om resp. 17 en 48 stuks.Type Bancolees verder >> 0 Reacties


Nieuwe uitvinding
Hallo John,

Ik denk dat ik een uitvinding heb gedaan, nou ja een uitvinding. Het is zo simpel, maar wel oplossings-gericht. Ik vertel het nu wat cryptisch, maar denk dat er wel een markt voor is alleen hoe kan ik het jullie vertellen, zonder dat ik het idee kwijt ben. Ik wil graag dat het een Martens product wordt, hoe pakken we dit aan?


lees verder >> 0 Reacties


Bitumen golfplaten
Hallo John,

We hebben een terras overkapping gemaakt met bitumen golfplaten nou is de vraag of je de platen met muurverf kan schilderen vind dat zwaar niet zo mooi of heb je een ander oplossing voor me

met vriendelijk groet
dina
lees verder >> 2 Reacties


Dakcoating
Ik had een mail gestuurd met een klacht naar de afd. verkoop, maar geen reactie mogen ontvangen. Zie mijn bericht hieronder :

Op 10-06-2013 heb ik contact gezocht met jullie firma in Nederland. Ik vroeg mij af waarom de bitumen golfplaten op mijn houthok aan onderzijde grijs waren geworden. Ik was bezig een overkapping te maken achterthuis (om onder te kunnen zitten) en wou dezelfde platen weer aankopen en vind het geen gezicht om tegen grijs uitgeslagen platen te kijken, vandaag mijn vraag.

Van de medewerkster kreeg ik het telefoonnr. van Petra Klok 035-5312470, bij haar kon ik terecht voor verdere info. 1x het nummer gebeld te hebben, kreeg ik een man aan de telefoon aan wie ik mijn vraag kon stellen.
Hij vertelde mij dat ik de platen ook kon voorzien van dakcoating, met een kwast aan te brengen, dan zou ik er zeker geen last van krijgen. Dezelfde ochtend ben ik nog naar de bouwmarkt gegaan en heb 5ltr coating gekocht. Nieuwe platen had ik al gekocht.
Thuis aangekomen blijkt dat spul veel te dik om de platen mee in te strijken en is geen gezicht om daar van de onderzijde tegenaan te kijken, omdat het helemaal niet glad af te werken is.
Al met al vind ik dat ik van verkeerde informatie ben voorzien en zit nu met een aangebroken pot van 5ltr.

Graag zou ik zien dat u mijn klacht serieus neemt en zie graag een compensatie tegemoet.
In afwachting van uw antwoord verblijf ik.


lees verder >> 2 Reacties


Easyclickplaten
Dag John,

Ik ga een terrasoverkapping maken met jullie platen. Normaal loopt de groef en structuur met de schuinte mee. Maar ik wil ze dwars plaatsen, dat komt me beter uit i.v.m. een schutting die niet haaks op muur staat. Mijn vraag is nu, is het clicksysteem waterdicht? Hellingshoek is ruim 5%.

b.v.d. Wim van Ginneken
lees verder >> 0 Reacties


Verkleuren golfplaat
19-04-2013
Poly golfplaat gekocht bij praxis type decor 76/18 deze gekocht om de kleur bruin rood helaas licht nu twee maanden op het dak van de kleur rood bruin is niet veel meer ven over.
Het verkleurd heel snel is dat normaal ?

zonde van de 70 euro


lees verder >> 1 Reacties


Welke lijm te gebruiken?
Goedemorgen,

Ik heb mastgoot van 100 mm aangeschaft en de bijbehorende verbindingsstukken en uitloopbak / eindstuk. Nu werkt de classic hard PVC lijm, die ik altijd gebruik niet op de PVC van de mastgoot. Is ietwat flexibel / week. Welke lijm moet ik gebruiken om een goede stevige verbinding te hebben ?lees verder >> 0 Reacties


Betonnen balk
Hallo John,
In ons huis op de eerste verdieping wordt een aluminium kozijn geplaatst. dit grenst aan een plat dak. Wij hebben het advies gekregen om onder dit kozijn een stalton latei te plaatsen, maar deze zijn er niet in de juiste maten (3m x 10 cm x 15 cm).
Kan ik hiervoor ook een houten balk gebruiken of hebben jullie misschien een betonnen balk in dit formaat?
lees verder >> 0 Reacties


Vuil tussen golfplaten.
Hallo,

Ik wil een aantal PVC golfplaten vervangen voor PET.

Het nadeel bij de huidige platen is dat er vuil tussen de overlap gaat zitten, wat bij heldere platen niet bepaald een fraai gezicht is.

Bij de nieuwe wil ik dit graag voorkomen, dus bij deze de vraag of hier iets aan te doen is en zo ja, wat?

Vr.gr.
Henk.
lees verder >> 0 Reacties


Polycarbonaat dakplaten
Hallo John,

Ik heb dakplaten gekocht van het klick-systeem, nou gaat mijn vraag over het schroeven. Welke schroeven kan ik hiervoor het best gebruiken?

Moet ik nog ruimte houden in de schroefgaten ivm werking van de platen?

Verder staat in de gebruiksaanwijzing dat je per strekkende meter rekening moet houden met een werking van 6 mm, maar wanneer de platen zijn vastgeschroeft kan de plaat toch niet meer zoveel werken? Hoe zit dat precies.

Graag uw reactie.


Bijvoorbaat dank,
Hans Kerslees verder >> 0 Reacties


Easyclick Daksysteem
Hallo John,

Ik heb Martens Easyclick Daksysteem polycarbonaatplaten van 25 cm breed gekocht. Ik lees in de gebruiksaanwijzing op de platen zelf niets over sileconenkit die als extra afdichting in het klik systeem aangebracht moet worden. Volgens het advies van het bouwcentrum moest dit wel.

Wat is jullie advies?

Ik weet nu niet goed wat ik moet doen.
Met vriendelijke groet,
Hermanlees verder >> 17 Reacties


Snijden/zagen vezelgolfplaat
In bouwmarkt Karwei beschikbaar doorzichtig vezelgolfplaat maatvoering 152x83 cm en 244x83 cm van Martens.
 
Hoe kan ik deze vezelgolfplaat het beste op maat snijden of zagen? Is dat uberhaupt mogelijk zonder scheuren of breken? Karwei wist hier geen antwoord op.

Ben bang dat e.e.a. scheurt of breekt.

Henk Smitlees verder >> 1 Reacties


Pdf docu vlakke platen dak
Hallo,

Bij het doorkijken van de documentatie vind ik wel de kluswijzer voor een golfplatendak.

Helaas niet een pdf met documentatie van toe te passen materialen en een kluswijzer voor een dak met vlakke platen.

Als deze bestaat, wat ik wel aanneem, kunt u mij deze dan als pdf toe-mailen.

Is er een mogelijkheid om rechtstreeks te bestellen.

Heeft u ook een prijslijst van deze dakplaten met toebehoren.

Gerardlees verder >> 4 Reacties


Betonbuizen voor speelplaats
Geachte John,

In samenwerking met bewoners, leerlingen en schoolbestuur willen wij (een ontwerpbureau) het schoolplein voor een Brede School verbeteren. Hiervoor zijn wij op zoek naar betonbuizen die wij als kruiptunnel kunnen toepassen. Belangrijk hierbij is dat de diameter binnen minimaal 1 m bedraagt en dat er geen spitse, gevaarlijke punten aan de buis zijn. Welk type buis is hiervoor geschikt? Het liefst met recht eind op beide kanten of een taludbuis met op de ander kant een recht eind. Leveren jullie in deze kleine hoeveelheden - totale lengte ca. 3 m (twee keer).

Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
B. Bohlinglees verder >> 0 Reacties


Terras tennisvereniging Strijdo
Namens de tennisvereniging de vraag.

We hebben een terras van ongeveer 150m2 die nu bestaat uit grijze betontegels 30x30.
Laatste jaar is alles rondom ons paviljoen opgeknapt,zodat er alles weer fris en fruitig uitziet.Natuurlijk zouden we graag een heel leuk terras willen maken. Zijn er bij Martens mogelijkheden om hier een rol in te spelen. U weet vast dat een vereniging weinig financiële middelen heeft.Wat wij U aan kunnen bieden is een reklame bord voor 3 jaar.

Met vriendelijke groet
Willees verder >> 0 Reacties


Betonnen tafeltennistafel
Goedemorgen,
Ik ben werkzaam in de Jeugdzorg en ben op zoek naar betonnen / kunststof buitentafeltennistafels voor onze jongeren! Kunnen jullie mij verder helpen wie deze fabriceert ?

Met vriendelijke groet,
Martina van Eekelen


lees verder >> 0 Reacties


Betonkering
Goede middag,

Ik ben op zoek naar L-vormige betonelementen om een keerwand te maken ivm hoogteverschil van tuin. Het gaat over een totale lengte van ongeveer 12 meter, hoogte ongeveer 75 cm.

Graag hoor ik van u,
Toine Rombouts


lees verder >> 0 Reacties


Beton palen voor overkapping
Hoi John,

Wij zoeken voor een terrasoverkapping betonpalen van ca. 220 cm bovengronds met tussenverband zodat we er twee hangmatten tussen kunnen hangen. waar kan ik daarvoor terecht ?

Bedankt John


lees verder >> 0 Reacties


Betonnen (afgekeurde) ringen
Hallo John,

Voor onze natuurijsbaan zijn wij op zoek naar betonnen rioolringen (voor jullie afgekeurd) van rond ca. 80 cm en hoogte ca. 100 cm die wij willen gebruiken als expansievaten op onze natuurijsbaan aan de Elskensweg in Oosterhout. Hebben jullie er toevallig :-) 4 of 6 over? Graag jouw reactie.
lees verder >> 1 Reacties


Warmtewisselaar in rioolbuizen
Dag John,
Om langer van onze fossiele brandstoffen gebruik te kunnen maken dienen we hier zo min mogelijk van te gebruiken. Een oplossing is om restwarmte uit rioolwater te halen of te gebruiken voor koeling. Als o.a. buizen fabrikant liggen hier mogelijkheden voor de Martensgroep. Kijk maar eens op de volgende links:
www.koudeenwarmte.nl
www.geveke-klimaattechniek.nl
www.skintwater.eu
Dik kan natuurlijk ook in pvc buizen worden toegepast.
Een nieuwe duurzame markt voor Martens?

Met vriendelijke groet,
Dre Oomenlees verder >> 0 Reacties


Schroeven voor polycarbonaat dakpan
Bij de plaatselijke formido heb ik polycarbonaat klik panelen van jullie gekocht. Echter de bijbehorende schroeven is bij geen enkele formido in mijn regio te verkrijgen. Weet u waar deze schroevenset nog meer te verkrijgen is.lees verder >> 1 Reacties


Iets wat op een brug lijkt gezocht
Hallo John,
Wij zijn een stichting voor aangepast paardrijden in NH en hebben onze paarden op een mooi stukje staan ... dan halen onze ruiters hun paard uit de wei... en genieten ze samen de ruiter heeft weer benen en kan de hele wereld aan...
Dit is het einddoel want... er zit een sloot tussen deze droom... er is wel een klein bruggetje tussen die loopt zeer stijl af en is van bielsen die grote gaten vertonen van ouderdom en dan komt er een blubberig stuk wei waar je omhoog moet met je rolstoel. Helaas is dit niet te doen en glijden de vrijwilligers nu met de paarden over en weer.
Wij zijn niet wegwijs in de bruggen en zouden jullie willen vragen of jullie mogelijk iets over hebben waarmee wij een rechte brug kunnen maken, om zo de droom om te zetten naar een dagelijkse genieten.
We zouden al erg blij zijn met een paar betonnen platen van boerderij naar land!
met vriendelijke groetjes,
Kinderen en vrijwilligers van Stichting de Vriendelijke Reus
lees verder >> 0 Reacties


Boordstenen
Beste John,

Heeft u toevallig ook 17 meter boordstenen 15x15x100 ?
Levert u ook in België?

Met vriendelijke groeten,

Anoek van de Riet.lees verder >> 0 Reacties


Gootuitloop
Sinds kort heb ik een nieuwe polyester dakgoot. In de gootbodem is een gat ø100 gezaagd. Ik moet deze goot nog aansluiten op de bestaande ø80 afvoerbuis.

De maatvoering in de catalogus is mij niet geheel duidelijk. Kan ik, als aansluiting op mijn goot, artikel gootuitloop 70/80/100 met wartel (art. 56351.00) gebruiken...?

bvd, René
lees verder >> 3 Reacties


Lijngoot polymeerbeton
Ik ben op zoek naar elementen van 1 meter lijngoot met verzinkt rooster en een daarbij passende zandvanger met uitlaatstuk. Waar kan ik dat kopen ?
lees verder >> 3 Reacties


Groene dakgoot
Ik zoek voor mijn tuinhuisje groene dakgoot, echter Karwei, Gamma, Hornbach, Praxis kunnen dit niet leveren. HELP HELP HELP Bij voorbaat dank

lees verder >> 2 Reacties


Historie Martens
Geachte heer Martens,

Ik maak een werkstuk over Oosterhout en heb een hoofdstuk over bedrijven. Ik wil graag meer weten over de historie van Martens.

Op de website kan ik niks vinden, kunt u mij iets mailen?

Groeten,
Niek Sies
(van het bruggen bouwen in de plusklas)
lees verder >> 0 Reacties


Waterput uit 1894
Hoi John,

Mijn huis is uit 1894 en heb vorig jaar achter in de tuin een waterput gevonden helemaal intact. Helemaal gemetseld in dezelfde steen als mijn voorgevel. Met knipvoeg en al. Zou het mogelijk zijn om deze aan te sluiten voor de hemelwaterafvoer en het water te kunnen gebruiken voor in de zomer voor de tuin.

M.v.g. Corne


lees verder >> 2 Reacties


Zandvanger
Dag John,

Ik ben op zoek naar een locatie in (de buurt van) Eindhoven waar ik een zandvanger die aansluit op jullie lijngoot kan krijgen. Waar vind ik dat?

Groet,
Anton Verburg


lees verder >> 1 Reacties


Grond
Beste heer Martens,

Kunt u mij informatie geven over de bouwgrond welke vrijkomt op uw oude terrein?

Met vriendelijke groet,
Robert Kuijntjeslees verder >> 0 Reacties


Afvoer
Beste John,

Wij hebben een buis van 200mm in de grond zitten met worteldoek eromheen als zinkputje, nu is het zo dat het water niet snel genoeg zakt oftewel er komt een plas op onze stoep te staan, wij zouden graag een afvoer naar het riool hieraan willen bevestigen zonder de hele stoep open te halen.

Wat is jullie advies,
vriendelijke groet,

A. Lamers
lees verder >> 0 Reacties


Betonkop
Hoi John,

Hoe heten de "betonnen opzetstukken" die je op het hoofdriool kunt plaatsen?
Het zijn rechthoekige blokken die je opeen metselt met mortel.
Kun ik ze bij jullie bestellen?

Marco


lees verder >> 2 Reacties


Kraalbak
Vraag wij hebben altijd de kraalbakken / Bakgoten verkocht van 140 mm.
Wij zoeken voor een klant van ons bevestigings- beugels, hoekstukken en verbindingsstukken.
Wie kan ons daar aan helpen,? Waar zijn deze verkrijgbaar.
lees verder >> 0 Reacties


Hulp bakstenen
Geachte heer Martens,
Wij willen een Jan Jansen schoenenexpositie maken, waarvoor we ca 3 m3 bakstenen willen lenen/huren (met af te spreken tegenprestatie). Is dit mogelijk ?

groeten,
Wim Blok

lees verder >> 0 Reacties


Dakgoot voor sta caravan

Waar kan ik behalve  bij Karwei aan groene mastgoot 100  x 400 kopen?

Postcode 5583 XM Waalre


lees verder >> 0 Reacties


Golfplaten 9/32
Ik heb een vraag over de golfplaten 9/32 in uw catalogus zag ik naturel en groen.
Heeft u deze ook helemaal helder ?
Bij de DHZ zaak zag ik als maximale maat 244cm. Heeft u deze platen ook in een lengte van 300cm. en zo ja wat kosten die en hoe kan ik die bestellen.

Ik mijn volière hiermee overkappen en mijn volgende vraag is: Wat is de maximale regelafstand die ik mag toepassen bij een helling van 10 cm, op een meter. D.w.z. 30 cm. op 3 meter


Ik kan deze informatie namelijk nergens vinden.


Met vriendelijke groet
A Buis
lees verder >> 0 Reacties


PVC buis 40 x 3,2 mm.

Hallo John,

Ik heb een korte vraag, is de maat 40 x 32, mm. een oude maatvoering?

Of is deze maat nog steeds verkrijgbaar?

 

Gr. Pieter


lees verder >> 1 Reacties


Bureau maken
Vraag is mogelijk achterhaald.

Ik wil een stoer Bureau maken voor mijn jongste zoon, hebben jullie hier kant en klare plannen voor ?

Siebren

lees verder >> 0 Reacties


Vervormen pvc golfplaat pvc 9/32
De PVC golfplaten die ik zaterdag kocht bij de Karwei in Den Haag aan de Binckhorstlaan zijn volkomen verfrommeld, dit gebeurde vandaag binnen 6 uur. Vanochtend voordat ik naar mijn werk ging heb ik de raggels over de dakspanten gelegd om na mijn werk om 5 uur de golfplaten erop te bevestigen. Toen ik thuis kwam waren 8 platen helemaal verschrompeld. De 2 bovenste platen zijn nog het minst beschadigd. Het is een vreselijke teleurstelling voor ons, omdat we nu niet verder kunnen met het te bouwen atelier.

Wat kunt u ons aanbevelen of voor ons betekenen?
lees verder >> 6 Reacties


Muzikale vraag
Hallo John,

Ik heb waarschijnlijk een hele andere vraag dan je gewend bent. Mijn naam is Marco Spelde uit Almere en sinds 2007 run ik de inmiddels internationale Blue Man Group fanclub.

De Blue man Group is een theater productie met oorsprong uit New York en speelt inmiddels wereldwijd in verschillende theaters.
In december 2006 kwam Blue Man Group naar Nederland en vanaf toen ben ik hooked. Ik ben toen de Nederlandse fanclub begonnen en we hebben al een aantal internationale fanmeets georganiseerd. De Blue Man Group bespeeld muziekinstrumenten gemaakt van pvc buizen, en ik heb een aantal jaar geleden de Drumbone nagemaakt, zie HIER een filmpje wat ik gemaakt heb toen hij net klaar was.

Ook heb ik tijdens een fanmeet in Stuttgart op de echte Drumbone mogen spelen, inclusief de gehele band !
Zie HIER het filmpje.

Mijn vraag gaat over het instrument in de achtergrond in het laatste filmpje. Het PVC instrument bestaat uit drie secties met elk 28 buizen die afhankelijk van de lengte een andere noot produceren. HIER een voorbeeld van het nummer PVC IV

Ik wil nu heel graag dit instrument nabouwen en er optredens mee gaan doen. Ik heb al een ontwerp gemaakt en de lengtes van de buizen berekend. Ik heb zelfs hulp gehad van Blue man Group zelf wat betreft de layout van de noten.
Ik heb berekend dat er ongeveer 250 meter buis in het instrument gaat, en het aantal 45 en 90 graden bochten is eigenlijk niet van tevoren te berekenen. Ik heb mijn eerste berekeningen gemaakt met 50mm PVC buis, maar bij toeval stuitte ik vandaag bij de GAMMA op Martens 60mm 1,5mm HWA buis.
Buiten dat dit qua diameter het dichtste bij komt met het origineel, was het geluid van deze buis fenomenaal !
De 4 meter buis gaf een bijna perfecte lage C met een resonantie om van te smullen ! U voelt mijn vraag waarschijnlijk al aankomen, voor een "gemiddelde arbeider" is dit niet te betalen, PVC is in Nederland nou eenmaal duur.

Dus de vraag is, is er de mogelijkheid om de buis en bochten gesponsord te krijgen ? Het zou geweldig zijn om dit project te kunnen verwezenlijken met behulp van de Martens groep. Van onze kant zou dan het volledige bouwtraject op zowel onze website als onze facebook pagina komen te staan waar natuurlijk de naam en link naar de Martens groep veelvuldig langs zal komen.
Bij eventuele optredens en demonstraties zal ook op verschillende manieren de Martens groep ter sprake komen, ik denk dan aan reclame borden en bij interviews natuurlijk de mondelinge vermelding van de Martens groep.
Ik hoop dat het jullie leuk lijkt om jullie producten ook eens op een hele andere manier gebuikt te zien worden, en het een interessant genoeg project vinden om jullie naam aan te verbinden.
Ik hoop op een reactie en wens jullie al het beste.
Groeten Marco Spelde BMGfans.com Almere
lees verder >> 6 Reacties


Kelder onder bestaande garage
Graag zou ik info willen of het mogelijk is een kelder te creëren onder een bestaande (geschakelde) garage. Ik zoek namelijk meer bergruimte wat ik zou willen verwezenlijken met een kelder. Nu is mijn vraag of dat mogelijk en verantwoord is. Het principe van een complete bak erin te laten zakken , is niet mogelijk om dat de garage geschakeld is aan weerszijde.

Ik wacht graag op Uw antwoord/oplossing.
MvG, JP van Genk.


lees verder >> 0 Reacties


Ventilatie/rookgasdoorvoeren 1KF
Beste John,

In uw DHZ catalogus staan op pagina 113 vermeld twee types Vent./Rookgasdoorvoeren 1KF; mijn vragen: wat is het verschil tussen beide types, en ik wil deze dakdoorvoer gaan gebruiken tbv afvoer Siemens afzuigkap. Is dit uberhaupt mogelijk ?

Artikelnrs zijn 54292.00 en 54293.00 Ik hoor het wel en bvd,
groet, Jan
lees verder >> 0 Reacties


Thermografie en NEN3140 keuringen
Hallo John,

Wilt u een betere bedrijfszekerheid binnen uw bedrijf en tevens een kostenbesparing? En heeft u wel eens van THERMOGRAFIE gehoord? Conradi Techniek kan hier voor zorgen! Wij maken Thermografie betaalbaar en maken dan ook graag geheel vrijblijvend een offerte. Of komen graag langs voor uitleg. U kunt op onze site, www.conraditechniek.nl, kijken wat voor mogelijkheden we nog meer hebben. Conradi Techniek heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van machines parken Als u interesse heeft kunt u natuurlijk altijd even bellen. Of mail dan bellen wij u spoedig terug.

Met vriendelijke groet,
Dhr. O.Conradi Conradi Techniek
Heksenkring 29 4823js Breda
info@conraditechniek.nl
www.conraditechniek.nl
lees verder >> 0 Reacties


50cm pijp voor Politiehondentrainig
Beste John,

Bij de politie honden vereniging is er een nieuwe oefening bij gekomen. De honden moeten door een pijp van een diameter van 50 cm heen en deze pijp moet 5 meter lang zijn.

Graag hoor ik van je of er mogelijkheden zijn voor sponsoring. Wij zullen dan uiteraard reclame maken op opendagen en wedstrijden en andere evenementen die er zijn.

Ik hoor het graag van je.
Met vriendelijke groet,
Iwan van Dongen
lees verder >> 1 Reacties


Pvc golfplaten
Zoals je ziet woon ik in Frankrijk en ben op zoek naar pvc golfplaten.
Is me tot op heden hier niet gelukt om ze te vinden.

Kun je me helpen?
Alvast bedankt,
Corry
lees verder >> 2 Reacties


Hulp bij tuinklus
Wij doen mee met NLdoet en gaan ons scoutingterrein opknappen.
Daar komt vanalles bij kijken. Omheining van een tuintje voor sla en boontjes en dergelijke, een raadrots en een speeltoestel.
En jullie hebben materialen die we zouden willen/kunnen gebruiken... Bv buizen ter decoratie en meteen tuinplaats voor de sla op hoogte, betongaas als afscheiding, buizen als klim/klautermateriaal.

Ik hoop van u te horen.
Willy
lees verder >> 0 Reacties


Buizen voor muziekinstrumenten
Hallo John,

Als vrouw van Frans Martens (Martens Transport Oosterhout B.V.) krijg ik regelmatig de vraag of ik familie ben van jullie.

Zo kreeg ik onlangs ook een vraag van de muziekdocent van mijn zoon, Toon Oomen van H19. Ik wil dit verzoek nu bij jullie neerleggen en hoop op een positief antwoord.
In de themaweek wil ik en collega Robert Spronk een workshop aanbieden waar cursisten gaan spelen op pvc-buizen. Het ligt in de bedoeling dat deze buizen op een juiste maat worden gezaagd. Deze worden dan in de vorm van een toetsenbord/keybord geplaatst.

Indien het bouwsel niet wil lukken gaan we oplossing zoeken om deze evt. los op te hangen. Samen met mallets (marimba/vibrafoon) keyboards willen wij dan een compositie maken waarop het nieuw te vervaardigen instrument een bijzondere plek krijgt.

Wil je ons helpen om te kijken welk bedrijf ons hierin kan ondersteunen/sponseren. De themaweken zijn van 31 januari t/m 11 februari 2011.

Dus het instrument dan wel van te voren zijn gemaakt. Het idee is afkomstig van een clip, waarop een speler die op een zeer kunstzinnige wijze speelt op dit materiaal.

Zie hieronder de clips, waarop spelers zijn te bewonderen:
http://www.youtube.com/watch?v=0D2o8F2MOuI
Een ander voorbeeld is natuurlijk de Blue Man Group:
http://www.youtube.com/watch?v=LOL8-qIYemg&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXcoyqbnVV05ySknro9dPvmf
Wel heel ver gezocht is deze animatieclip, maar wel heel bijzonder: http://www.youtube.com/watch?v=UhQe1nEx4fo&feature=related

Zoals je kunt zien zijn er veel mogelijkheden om samen de kids er iets leuks van te maken.
Bij de uiteindelijke uitvoering wordt het bedrijf op onze wijze natuurlijk bijzonder in het licht gezet. Ik hoop dat je iemand kunt benaderen uit de Martensgroep die H19 zou kunnen helpen/sponseren met dit materiaal.

Met vriendelijke groet,
Toon Oomen
lees verder >> 0 Reacties


Led bord.
Goedemiddag,
Kunt u me vertellen wat de kosten zijn om reclame te maken op jullie led bord langs de A59? Hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,
Victor Hoogstad Biggelaar Motors BV.
lees verder >> 0 Reacties


Beursvloer Oosterhout
Goedemorgen meneer Martens,

Als Oosterhoutse ondernemer bent u reeds betrokken bij vele initiatieven. U ontvangt logischerwijs veel verzoeken van maatschappelijke organisaties om in materiële of financiële zin bij te dragen aan hun projecten. Maar wat krijgt u daar voor terug?

Samen voor Oosterhout organiseert op donderdagmiddag 9 december de 2e Oosterhoutse Beursvloer in de Mariakerk. Dit is hét evenement waar maatschappelijk betrokken Oosterhout bij elkaar komt om te netwerken én te handelen in betrokkenheid. Geld is taboe.

Bedrijven én maatschappelijke organsities zetten zich in met hoofd, handen en hart. Laat u bovenal verassen door de unieke tegenprestaties die u geboden worden. Winst voor bedrijf en samenleving. Deelname is gratis en u hoeft ook geen stand in te richten. Vorig jaar hebben 122 deelnemende bedrijven en organisaties samen ruim 150 matches gesloten. Bent u er dit jaar bij om dit evenement ook dit jaar weer tot een succes te maken? Ik vertel u er graag meer over.

Met vriendelijke groet,
Isabelle Prohn
Makelaar Betrokken Ondernemen
lees verder >> 1 Reacties


Aanplakzuil voor middelbare school
Beste John,
Bij mij op school willen we iets in de hal plaatsen om de leerlingen meer te laten zien wat er zoal op cultureel gebeid te doen is in de school en daarbuiten.
Het idee was om een soort aanplakzuil te maken. Maar of het alleen een zuil moet worden waar posters op aangeplakt kunnen worden of dat de zuil ook multimedia wordt ben ik nog niet helemaal uit.
Ik zat zelf te denken om als basis een kunststof buis te gebruiken en daarin iets met touchscreens te gaan doen.

Ik ben dus eigenlijk op zoek naar een buis met een redelijke doorsnede. Een ander idee is om een betonnen buis buiten te zetten die echt als aanplakzuil gebuikt kan worden.

Kunt u mij vertellen wat er zoal mogelijk is met wat jullie hebben en wat natuurlijk de kosten zijn.

Met vriendelijke groet,
Mw. K.F van Herwijnen docent expressievakken Werkplaats Kindergemeenschap Bilthovenlees verder >> 0 Reacties


Tuin kinderdagverblijf
Beste John,

Ik zit in de oudercommissie van het kinderdagverblijf Fleks, bij de Tol, waar veel kinderen van jullie werknemers verblijven. We willen in een gezamenlijk ouderinitiatief de tuin leuker,uitdagender, spannender maken voor de kids.
Om budgettaire redenen moeten we veel bedrijven benaderen of ze materiaal willen sponsoren. Als Bouwkunde-docent dacht ik meteen aan jullie. We kunnen betongaas gebruiken voor de schutting, kunststof platen voor decoratie, betonbanden voor een zandbak, pvc-zeil voor de afdekking ervan, betonbuizen als speelobject, you name it.
Wellicht zie ik nog veel van jullie produkten en mogelijkheden over het hoofd. Zou je met ons mee willen denken en ons aan materiaal willen helpen? Ik hoor dan graag bij wie ik moet zijn.

Alvast heel hartelijk bedankt!!
Met vriendelijke groeten namens heel veel kids!!
Michel van den Burg
lees verder >> 1 Reacties


Prijsopvraging

Met deze wil ik graag een prijzen catalogus ontvangen van jullie alles i.v.met klinkers borduren pallisades indien mogelijk mij dit zo spoedig mogelijk te bezorgen daar ik zelfstandig ben en heel wat meters nodig heb de maand september.

Dank bij voorbaat met vriendelijke groeten vanloffelt johan


lees verder >> 2 Reacties


Windmolenpark staat vaak stil
Beste John,
Sinds enige tijd staan 6 schitterende windmolens op uw park. Het valt me echter op dat zeker buiten kantooruren deze molens vaak stil staan.
Dit is feitelijk zonde van de investering en het doet ook een tekort aan het milieu. De molens staan er immers toch dus laat ze draaien en voor energie zorgen.
Ik ben benieuwd naar de achterliggende reden. Indien het een kostenaspect is vraag ik me af of het niet mogelijk is om de windmolens volledig uit te nutten door bv particulieren mee te laten doen in dit project.
Een windmolen in mijn achtertuin is immers niet mogelijk maar deelname in windmolens in de buurt is an een goed alternatief.
Afhankelijk van de reden van de stilstand zou ik hierover van gedachte willen wisselen.

Vriendelijke Groet
Rene Donkers


lees verder >> 0 Reacties


Watertank doorvoer, met flens

Fa. Martens,

Heeft u een watertank-doorvoer (met flens voor boutgaten) geschikt om op een PVC buis van 80 mm. (hemelwater afvoer) te monteren in uw assortiment? Zijn deze bij de reguliere bouwmarkten verkrijgbaar of alleen bij een specialist?

Met vriendelijke groet,

Pieter Nederveen


lees verder >> 2 Reacties


Uitvinding
Geachte Heer Martens,

Mijn naam is Etienne Jansen, ik heb een machine uitgevonden, die golfslag omzet in elektriciteit. Het systeem is zowel geschikt voor binnenwateren en de zee. Benodigde materialen zijn beton en PVC. Vandaar dat ik u aanschrijf. (u produceert de meeste onderdelen al die in mijn uitvinding gaan)
Ook zag ik dat u windmolens heeft geplaatst in Oosterhout, en nadenkt over cradle to cradle design. Eens te meer een reden om u eens aan te schrijven. Ik heb zelf weg en waterbouwkunde gestudeerd. Momenteel bouw ik een werkend prototype van mijn uitvinding.

Mijn vraag is ; Bent u geïnteresseerd om betrokken te worden bij deze ontwikkeling en/ of mee te denken ?

Ik denk n.l. dat, als het tot productie zal komen, de meeste onderdelen van het product, bij Martens gemaakt kunnen worden (prefab).

Hopende op uw reactie verblijf, met de meeste hoogachting,
Etienne Jansen, Breda.lees verder >> 1 Reacties


Braungart en Martens
Dag hr. Martens,

Afgelopen week was Michael Braungart op een bijeenkomst van Clean Drinks in Breda, Braungart -de wereldberoemde grondlegger van Cradle to Cradle. Een enorm boeiend verhaal dat mensen steeds weer aan het denken zet.
Maar …... het ‘voorprogramma’ was net zo interessant. Ik wil u dan ook graag bedanken voor uw presentatie over de bedrijfsfilosofie van Martens. Uw verhaal heeft me bijzonder geraakt. Een frisse en mensgerichte aanpak; Mensen maken Martens – prachtig!

Er zijn heel veel maatschappelijk verantwoorde ondernemers - ieder op zijn eigen manier. En net als u verdienen die veel vaker een podium; naar uw soort leiders zouden we veel vaker moeten luisteren.

Aan u de vraag: Wilt u uw verhaal alstublieft aan zoveel mogelijk mensen vertellen? Nogmaals dank, Michael Braungart was goed, maar John Martens óók.

Hartelijke groet,
Loes van Arkel
Crosswiselees verder >> 0 Reacties


Afvoerpijp
Beste John,

Voor de afvoer van mijn nieuwe cv ketel wil ik de grijze 20mm pijp gebruiken die normaliter voor het geleiden van elektrische buitenkabels dienst doet. Is deze van dezelfde kwaliteit als de afvoerbuizen en zo ja, in welke lengtes zijn ze verkrijgbaar?

Bij voorbaat dank voor uw antwoord.
lees verder >> 1 Reacties


Personeel
Beste John,

Ik volg de Martens Groep al 10 jaar beroepsmatig, maar woon ook mijn gehele leven al in Oosterhout. Ik heb de Martens Groep in de afgelopen 10 jaar dat ik werkzaam ben in de recruitment, werving & selectie leren kennen als een professioneel bedrijf met een bijzondere aanpak in de vorm van jullie zelfsturende teams. Dit onderstreept de betrokkenheid en de ondernemende instelling die het bedrijf uitstraalt en vraagt van de medewerkers. Toch ben ik van mening dat er mogelijkheden zijn om met een beperkte investering in bijvoorbeeld een coördinator voor jullie vacatures (een eigen medewerker van de Martens Groep) een enorme besparing in kosten zouden kunnen bewerkstelligen.

Ik zou hierover graag met u van gedachten wisselen.

Met vriendelijke groet,
Angelique Joosenlees verder >> 0 Reacties


Gedrag
Beste John,

Hoe belangrijk de technieken, machines en systemen van Martens ook zijn, voor de klant maken de mensen het verschil.

Deze tekst komt van je eigen site en ik vind het uitdagend dat je ook werkelijk op deze manier achter het bureau vandaan, in gesprek gaat met je stakeholders. Als je kijkt naar de economische ontwikkelingen voor de komende jaren, en jouw doelen, wat vraagt dat dan van het gedrag van deze mensen. En hoe ga je ze helpen dat gedrag constant aan te passen aan de situatie? Daar ligt de uitdaging voor de komende jaren. Onlangs hebben we heel succesvol met een van je medewerkers daaraan gewerkt. Ik ben natuurlijk graag bereid daar met je over verder te praten. Ben benieuwd naar je antwoord op de vraag.

Met vriendelijke groet,
Niels van Hest
lees verder >> 0 Reacties


Consoles
Wij hebben een galerie in Riel waar wij beelden verkopen. In toenemende mate krijgen wij vragen over consoles. Wat kunnen jullie ons bieden ?

Erik Hekking

lees verder >> 4 Reacties


Kennismaken met Visual Vision
Geachte heer Martens, beste John,

Ik woon al dertig jaar bij U om de hoek en rij met enige regelmaat langs uw bedrijf. Martens staat bij mij bekend als een dynamisch bedrijf waar velen prettig werken. Ik zelf ben audiovisueel producent en produceer videoprogramma´s en multimedia presentaties met het accent op meer inspirerend beeldend inzicht. Graag zou ik eens nader kennis willen maken om te bezien of wij iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Mogelijk een filmportret over een vooruitstrevend innovatief ondernemer die op een inspirerende wijze leiding geeft aan zijn personeel. (T.b.v. het onderwijs of anders) Voor meer achtergrond informatie verwijs ik U naar mijn site: www.visualvision.nl

In afwachting van uw reactie verblijf ik met vriendelijke groet
Fons Hageman


lees verder >> 0 Reacties


kunststof buis
Is het mogelijk M-309 (of iets anders van 16mm)te krijgen in de kleur groen?

Kema-Keur is niet nodig. Ook 16 mm sokken van 65mm ipv 55mm? Niet bestemd voor electro-installatie maar voor een bouwpakket
mvgr ER
lees verder >> 0 Reacties


Waterleiding HTA2
Beste John,

Ik ben op zoek naar een particulier verkoopunt van soldeerloze warm/koude waterleiding dmv verlijming onder jullie code HTA2 . Volgens mij een aantal jaren gelden bij Karwei bouwmarkt gekocht maar kan het nu niet meer vinden. Moet een aantal herstelwerkzaamheden uitvoeren, vandaar. Hoor graag waar ik deze als particulier kan kopen. Woon zelf in Heemstede, omgeving Haarlem.

Dank voor welke reactie dan ook,
MVG
Ger van der Veldenlees verder >> 1 Reacties


Die mannen van Martens
Hallo John,

Maar wij als vrouwen van Martens staan toch ook hun mannetje ?

Groeten Renatelees verder >> 2 Reacties


Projecten
Beste John,

Ik heb de projecten op jullie site gezien en dat ziet er erg indrukwekkend uit! Complimenten trouwens voor jullie site ziet er erg duidelijk en overzichtelijk uit!
Mijn vraag John aan jou is: komen jullie ook wel eens sloopwerk tegen van projecten waar jullie mee bezig zijn of een aanbieding moeten maken?
Ik werk bij een bedrijf welke gespecialiseerd is in sloop en demontage werkzaamheden, van petrochemie tot bruggen en van fabrieken tot off-shore, misschien zijn er raakvlakken tussen onze bedrijven waarbij we elkaar de bal kunnen toespelen?

John ik ben erg beniewd naar je antwoord. Tot horens.
Asse Bruinenberg
lees verder >> 0 Reacties


Adverteren op LED bord
Hallo John,

Ten eerste gefeliciteerd met de realisatie van de gipskarton fabriek. Zijn er mogelijkheden om via jullie LED bord aan onze naamsbekendheid te vergroten. Wij zijn actief in het onderhoud van transporteurs en transportbanden. Misschien kan hier voor jullie ook nog iets uit komen. Hebben jullie al een partner die voor jullie zorgt dat jullie transporteurs en banden in optimale conditie blijven. Hoor graag van je.

Met vriendelijke groeten,
Emiel Ketelaars


lees verder >> 2 Reacties


Beton buis
Geachte heer mevrouw,

Mijn naam is Peter ik ben 4e jaars student aan de Stenden hoge school in Emmen. Voor mijn afstuderen ga ik een onderzoek doen naar de milieu impact van verschillende materialen. Ik ga een leidingsysteem van beton vergelijken met dat van GRP (glasvezel versterkt polyester) en gietijzer. Het gaat in dit geval om een onderzoek voor een waterzuiverings installatie. Voor mijn onderzoek naar de milieu impact van beton ben ik opzoek naar specifieke informatie over het product. Hoe specifieker de informatie des te betrouwbaarder zijn de onderzoeksresultaten. De informatie die ik nodig ben voor mijn onderzoek hebben te maken met beton buizen. Ik zou graag willen weten wat de grondstoffen zijn waar een beton buis van gemaakt wordt en hoeveel energie het kost om een buis te maken. Bestaat er misschien een mogelijkheid om contact gegevens te krijgen van iemand binnen jullie organisatie die me hier bij kan helpen? Of is het misschien mogelijk om een keertje langs te komen voor een gesprek en een stukje uitleg over mijn project?

Met vriendelijke groet,
Peter Bergsma Werktuigbouwkunde Stenden hogeschool

lees verder >> 0 Reacties


Badafvoer
Ik ben op zoek naar een badafvoer 50 stuks die in Frankrijk gebruikt wordt en schijnbaar door u gefabriceerd wordt.

Ik heb er een foto van maar kan die schijnbaar niet meesturen. Het is in zwarte PVC lengte: 103mm, buitendiameter buis: 35mm kraag van 53.3mm en wordt gemonteerd met een moer M42
lees verder >> 1 Reacties


keerwanden
Beste John,

Wij zijn op zoek naar keerwanden voor om een gastank ongeveer 2 meter hoog, kunnen jullie dit leveren ?

vr gr Corrina
lees verder >> 0 Reacties


Minigoot in groene kleur
Hallo John,

Kun je mij zeggen waar ik in de omgeving van Leidschendam een groene minigoot met bijbehorende hulpstukken kan verkrijgen. Heb al gevraag bij Praxis in Hoornwijk en Bouwhof Zoetermeer, maar helaas leveren zij het niet.

Met vriendelijke groet,
Han Spijkers
lees verder >> 4 Reacties


pvc
Hoi John,

Heb al een paar keer verlopen van uitwendig buis na inwendig buis gehad van buis 40 heb ik ze nog maar zoek nu die van 32 kan ze bij mij in de omgeving niet meer krijgen.

Groeten Twan
lees verder >> 1 Reacties


keerwand
Beste John,

Hebben jullie in het assortiment een keerwand van plm.2 meter lang en 1 meter hoog.
Ik wil een compostplaats maken. graag opgave van de kosten.

mvg Ad
lees verder >> 0 Reacties


Juiste vertaling van staalvilt
John,

Ik zag jullie site gedeeltelijk beschikbaar in de duitse taal. Ik zoek voor het schrijven van een duits bestek de juiste vertaling van staalvilt. Voor de juiste beeldvorming: staalvilt is dus het band wat tussen prefab betondelen gelegd wordt tijdens montage. Vast bedankt voor de moeite.
lees verder >> 1 Reacties


mortelschroefpalen
Wij gaan 2 vrijstaande woningen bouwen op 1800 m2 grond en hebben 48 palen nodig,die geplaatst moeten worden. De doorsnede is 30 cm. en de lengte is 5 meter, doorsnede staal is 14 mm.
Kunt u mij een prijs geven, inclusief transport en boringen van de palen?

Wij gaan bouwen in Bemmel Gelderland Graag een berichtje.

Met vriendelijke groet,
Hans Buislees verder >> 1 Reacties


Aankoop goederen als groothandel
Wij willen uw product, standleidingen voor regenwater afvoeren, plus toebehoren als groothandel aankopen, bestellingen per camion.

Graag antwoord
lees verder >> 0 Reacties


Kelder
Hallo John,

Wij willen kelder maken onder de garage of dat mogelijk is. De kelder wordt ongeveer 5 x 4. Nu wilde ik weten wat ongeveer deze plan gaat kosten alle materiaal en vrachtkosten ongeveer globaal gaat kosten.

Alvast bedankt.
Gr patty


lees verder >> 2 Reacties


hemelwaterafvoer 60 mm
Hallo John,

Voor een 6 m2 dakje worden 65 mm mini-gootjes gebruikt met 60 mm PVC buis. In de Bouwmarkt zag ik geen Y-stuk en koppelstukjes.
Bestaan die wel ?
Zo ja, waar is dit verkrijgbaar ?

Bij voorbaat hartelijk dank voor het antwoord.

Met vriendelijke groet,
Cor Berkhoutlees verder >> 3 Reacties


Nieuwbouw Oosterhout.
Beste John,

Ik ben werkzaam in de geveltechniek. U gaat een nieuw bedrijf opzetten in Oosterhout en ik zag op uw site, dat energie binnen uw bedrijf een grote rol speelt. De gevel speelt een steeds grotere rol, waar het om energie gaat. Door een slimme gevel te monteren kan het energieverbruik van een pand behoorlijk worden teruggebracht. Ook zonnepanelen kunnen in de gevel worden ge?ntegreerd of als zonwering worden toegepast. Graag zou ik een en ander toe willen lichten. Kunt u mij in contact brengen met de juiste persoon.

Met vriendelijke groeten,
Wim Muijs.
lees verder >> 0 Reacties


Kelder
Beste John,
Wij willen onder ons nieuwe huis een kelder van 16x11m maken. In ons gebied moet je rekening houden met een hoge grondwaterstand, waterdichtheid is voor ons dus erg belangrijk.
Is dit iets voor jullie bedrijf ?

Alvast bedankt voor de reaktie,
groeten,
Peter
lees verder >> 0 Reacties


kosten van heipalen
Hallo John,

Ik wil zelf een huis laten bouwen en wil graag weten wat betonpalen per strekkende meter kosten.

Met vriendelijke groet,
Bart Sprenkeling
lees verder >> 0 Reacties


PERSONEEL
BESTE JOHN,

IK HEB EEN BEDRIJF DAT GESPECIALICEERT IS IN HET LEVEREN VAN VORKHEFTRUCKCHAUFFEURS EN PRODUKTIEMEDEWERKERS,ALLE PERSONEELSLEDEN ZITTEN IN VASTE DIENST (SUPERGEMOTIVEERD) AAN JULLIE VACATURES TE ZIEN ,KOMEN JULLIE NOGAL WAT MENSEN TEKORT ZO NU EN DAN . IS HET MOGELIJK EEN AFSPRAAK TE MAKEN OM HET E.E.A. TOE TE LICHTEN. MET VRIENDELIJKE GROET.

ARIE PIET NOORDEGRAAF.
ALL@WORK B.V.
lees verder >> 0 Reacties


woning met prefab buitenwanden
Beste John,
We zijn op zoek naar een producent die bereid is prefabwanden in cellenbeton te bouwen, voor onze toekomstige woning.Is Martens ge?nteresseerd in particuliere woningbouw?
Dank u voor uw antwoord.
Ben?dicte Cornelis
lees verder >> 0 Reacties


Fotoshoot
Beste mensen van Martens,

Waarschijnlijk wordt dit de vreemdste vraag voor de komende 5 jaar. Iedere dag rijd ik op de A59 langs het terrein van Martens. Ik zie daar waanzinnig fotogenieke hoekjes en opstellingen. Ik wordt vaak gevraagd als fotograaf voor Shoots met auto\'s. Mijn vraag is of het mogelijk is om in overleg een keer toegang te krijgen tot het terrein om een fotoshoot te doen met een aantal auto\'s. De industri?le omgeving en stapels opgestelde materialen komen geweldig uit op de foto\'s. Op aanvraag kan ik u ook laten zien wat de foto\'s zijn, dit worden geen standaard foto\'s maar versies die op posters kunnen worden afgedrukt. Mocht er iemand van de medewerkers ook graag zo\'n foto van zijn / haar auto wensen, dan mag hij / zij natuurlijk aansluiten bij de Shoot.

Met vriendelijke groet,
Fabianlees verder >> 1 Reacties


HWA diameter 80 mm parelgrijs
Kunt u mij zeggen of de hemelwater afvoer 80 mm diameter ook te koop is in de kleur parelgrijs? En kunt u mij daarbij ook aangeven waar in Assen ik deze dan kan bestellen? bvd, Eelco
lees verder >> 2 Reacties


Gebruik gerecycleerd PVC
Goede middag heer Martens.

Mijn naam is Rob Labots en ik ben verantwoordelijk voor de produktie en de in en verkoop van kunststoffen bij Kunststof Verwerking Nederland. KVN is een dochteronderneming van de van Werven Holding en is een bedrijf van 3 jaar oud ( van Werven zelf betaat reeds 60 jaar en er werken een kleine 300 mensen) KVN verwerkt nu reeds 15000 ton post consumer kunststoffen en bijna alle vuilverwerkers zij onze toeleverancier. We zijn reeds zo ver dat we dmv infra rood kunststoffen kunnen scheiden en we leveren ondermeer dagelijks aan Lankhorst in Sneek ook leveren we aan AKG in Vroomshoop. Al onze produkten zijn goed af te zetten echter met pvc hebben we een probleem. We sorteren de pvc handmatig en alles met rubbers en of vervuiling houden we apart hierna schredderen wassen en malen we. Ook microniseren we wanneer de klant daar om vraagt. Bij elke handeling staat een kwaliteits controleur. Ik ben er van overtuigd dat we een top produkt maken. We zijn recovinyl gecertificeerd en landelijk wordt de inzameling van pvc enorm gepromoot. Hoe kan het nou dat iedere verwerker zijn pvc maalgoed en micronisaat zeer zeer moeilijk kwijt kan. We kunnen van onze klanten geen monostromen pvc meer aannemen en de klanten welke mix kunststoffen leveren mogen niet meer dan 30 % pvc in de mix hebben. Veel pvc komt nu weer in het afval terecht en dat kan toch niet de bedoeling zijn.

Kunt u ons helpen of heeft u idee?n ???
Vriendelijke Groeten,
Rob

lees verder >> 8 Reacties


DHZ Kluswijzer Hemelwaterafvoer
Volgens mij klopt de berekening m.b.t. het uitzetten en krimpen van PVC niet. In uw voorbeeld zou een buis van 6 meter 7,2 mm krimpen bij een temperatuurdaling van 20 graden. Vervolgens staat er tussen haakjes een lengte van 5,93 cm. Dit laatste kan ik niet plaatsen.


lees verder >> 4 Reacties


In gesprek met John
In gesprek graag
lees verder >> 4 Reacties