Installatiematerialen
Van afblinddop tot huisaansluiting
De mensen van Martens weten waar het om draait bij installatiewerk. Tijd is geld. Werk dat stagneert, kůst geld. Daarom is alles gericht op maximale leverbetrouwbaarheid van een zeer compleet assortiment installatiematerialen. De uitleveringsgraad aan installateurs ligt boven de 98%. Martens presteert dat door een uitgekiend samenspel van persoonlijke service, digitale bestelsystemen en slimme logistiek.

Persoonlijke service
'Ken je klant' is een vanzelfsprekend uitgangspunt voor de mensen van Martens. Klanten zijn geen nummers, maar mensen met een naam en een eigen wensenpakket. In een persoonlijke klantrelatie denkt Martens mee over de beste materiaaltoepassingen. Op aanvraag kan Martens diverse berekeningen maken, zoals o.a. capaciteitsberekeningen.

Digitaal bestelgemak
Met eigen kunststofproducten en aanvullende handelsproducten kan Martens aan vrijwel elke vraag voldoen op het gebied van electro, riolering, sanitair en hemelwaterafvoer. Bestellingen kunnen ook direct op de website geplaatst worden. Het digitale artikelbestand maakt het selecteren van de te bestellen producten eenvoudig. Ook de administratieve verwerking gebeurt digitaal, wat de klant eveneens tijd bespaart.

Regionale centra
Voor de directe belevering van installateurs beschikt Martens over een netwerk van regionale centra. Als regel kan de klant binnen 24 uur met de bestelde materialen aan de slag. Voor urgente gevallen is de verkoopbalie in deze centra een uitkomst. Veiligheidskleding en -schoenen kunnen ter plekke aangemeten worden, maar u bent ook welkom om uw zaag of rol tape persoonlijk af te halen. De koffie staat voor u klaar terwijl de magazijnmedewerker uw bestelling gereed maakt.

Distributiecentrum
De handelspartners en regionale centra van Martens worden beleverd vanuit een immens distributiecentrum. Dagelijks zwermen meer dan 50 vrachtwagens over West-Europa uit om de producten tijdig naar de diverse locaties te brengen.

Informatieaanvraag

Slimme ideeŽn voor Installatiematerialen