Horizontaal en verticaal transport
Van machineverhuizing tot projectmontage
Wie zware machines, grote installaties of hele bedrijfsonderdelen moet verplaatsen, doet er goed aan om Teuben, de Martens-werkmaatschappij gespecialiseerd in horizontaal en verticaal transport, in te schakelen. Vooral als snelheid een belangrijke rol speelt, terwijl het object een specifieke transportoplossing vereist. Dan gaat het om mťťr dan alleen de juiste kraan of lift of oplegger. De mensen van Teuben zijn dan ook meer dan alleen kraanmachinisten en chauffeurs. Zij beschikken over veel technische kennis, ervaring en inventiviteit om maatoplossingen uit te denken en snel uit te voeren.

Kraanverhuur als basis
Als verhuurbedrijf van kranen is Teuben uitgegroeid tot een dienstverlener met een steeds breder pakket. Kraanverhuur blijft echter een belangrijk onderdeel, waarbij de keuzemogelijkheden en de concurrerende tarieven voor een stevige omzetbasis zorgen. Voor de juiste torenkraan, mobiele kraan of auto met laadkraan "moet je bij Teuben zijn".

Speciaal transport
Alles wat te zwaar, te groot of te onhandig is om normaal te kunnen transporteren, is een kolfje naar hun hand. Denk aan een generator die voor revisie weggebracht moet worden, of de verhuizing van een drukpers naar een andere locatie. Ook interne verhuizingen vanwege een reorganisatie van bijvoorbeeld productielijnen, kunnen een groot probleem zijn. Welk materieel en welke hulpmiddelen zijn nodig, hoe kan het object verantwoord van zijn plaats getild worden, wat is de beste routing, met welke vloerbelasting moet rekening gehouden worden... het zijn allemaal vragen die alleen met veel vakmanschap en ervaring beantwoord kunnen worden. Elke situatie is weer anders. Steeds zijn nieuwe slimme ideeŽn nodig om de klus verantwoord, snel en efficiŽnt te klaren. Martens investeert middels opleidingen en trainingen veel in het vakmanschap van de kraanmachinisten en de chauffeurs. Het verantwoordelijke werk wordt altijd door gediplomeerde vakmensen gedaan. Ook al moeten zij vaak presteren onder grote tijdsdruk of gewijzigde omstandigheden, voor hen is veiligheid steeds prioriteit nummer ťťn.

Transport en montage van projectbeton
Zoals op de voorgaande pagina's al is aangestipt, verzorgt Teuben ook het transport en de montage van prefab betonelementen ten behoeve van projecten. Door het inzetten van de juiste mensen met het juiste materieel op het juiste moment kan just-in-time levering en montage gerealiseerd worden, met een aanzienlijke kostenbesparing als resultaat.

Overslag
Deze dienstverlening is gebaseerd op de ruime haven- en overslagfaciliteiten van Martens op het industrieterrein Weststad III, waar aanvullende mogelijkheden gecreŽerd konden worden door de gunstige ligging ten opzichte van water, spoor en wegen.

Informatieaanvraag

Slimme ideeŽn voor Horizontaal en verticaal transport