Rioleringen
Alles tussen sifon en waterzuivering
De mensen van Martens zijn als geen ander thuis in de rioleringsmarkt. Door hun gecombineerde kunststof- en betonexpertise denken zij niet vanuit het product, maar leveren zij complete oplossingen. Die lopen vanaf de sifons in de woningen tot aan de waterzuiveringsinstallatie. Martens is immers marktleider in totaaloplossingen.

Maatwerk
Alle buizen, putten en toebehoren daartussen kan Martens op maat leveren, perfect op elkaar afgestemd, in een sluitend samenspel van kunststof- en betonproducten. Dat neemt u werk uit handen. De omvang van het project speelt daarbij geen rol. Als klant van Martens kunt u de aanleg van een rioolstelsel zo gunstig mogelijk plannen en uitvoeren met zo min mogelijk stagnatie. Wanneer wilt u welke buizen en putten op welke plek geleverd krijgen? Dankzij de grote basisvoorraden kan Martens de meeste producten al de volgende dag bezorgen. Wat u afspreekt met de mensen van Martens, komen zij na. Door de unieke werkwijze, de innovatieve producten en de efficinte processen is Martens in staat snel te leveren tegen een scherpe prijs.

Speciale oplossingen
Naast rioleringsprojecten in woonwijken en bedrijventerreinen belevert Martens ook projecten met speciale eisen, zoals havengebieden. Waar een riolering met vrij verval niet economisch is, biedt Martens onderdelen voor een kunststof drukleiding. Ten behoeve van zeer afgelegen locaties levert Martens oplossingen voor individuele behandeling afval (IBA) in verschillende klassen. Martens was de eerste fabrikant van poreuze betonbuis voor infiltratie van hemelwater in droge grond. Aanvullend hierop biedt Martens tevens infiltratiesystemen in kunststof.

Vernieuwers in beton en kunststof
In de markt van rioleringen heeft Martens nieuwe standaarden neergezet met diverse innovaties. Neem bijvoorbeeld de Mikz-module. Deze betonput wordt als n geheel gemaakt, in n volledig geautomatiseerde procesgang. Door koppeling met een monteerbare hoekverdraaiing is de standaardput snel, mooi en gegarandeerd waterdicht aan te passen aan klantspecifieke orders. Kortom een verdraaid slimme put, waar de mensen van Martens maar wt trots op zijn. Een mooi voorbeeld van vernieuwend denken in kunststof is de gefixeerde ring die zij ontwikkelden voor de Ecomarbuis.

Informatieaanvraag

Slimme ideen voor Rioleringen